Försenad korvtisdag resumé

Datumet är första veckan i mars , platsen är snett ovanför
time i tyresö centrum mittemot pizzeria hörnet.
Ni vet alla vems lägenhet ja pratar om. Allas vår korvvän
Patrik. Dagen till ära har han tagit ledigt från jobbet för att laga
en måltid värd en nobelmiddag. (med ledig från jobbet menar jag att
han bröt foten i lördags under ett födelsedags firande som heter duga).
Ja orkar inte resumera den dagen här då den här sidan handlar om korv! Den lördagen kan återges vid påtryckning från folket.

Tillbaka till korvätningen.Patrik bjöd en fantastisk rostad potatis med 
div smakrika korvar och som snöret runt korven gratinerad whiskey cheddar ost modell överdrivet . Vid ankomst bjöds på en korvdoft som fick grannarna på våning 1 att ringa ambulans då deras blodtryck sköt i höjden. ( patrik bor på sjundevåning med en snitt ålder i huset på 103). Middagen avnjöts utan komplikationer och alla var mätta och belåtna.
Mest Kimmy då han gjorde sitt berömda partytrick att puta ut med magen för att visa hur mätt han var. Bra jobbat av samtliga. Under
middagen visades ett avsnitt av family guy. Mer tittande på tv under matintag medför ett bättre ät tempo då vi slipper prata med varandra och fokuserar på mat och tv, mat och tv ligger juh top 5 på samtliga mäns listor eller hur ?

Nåväl till efterrätt blev det en rejäl skopa kaffe. Ytspänning för Patrik och Kimmy och halvkopp för Anders och Jag.Nu sitter vi här förväntas
då det vankas korv ala kimmy. Vi alla är väldigt förväntasfulla och hoppat över lunchen för att orka med hetsätningen som kommer infinna sig.

På återseende. (ja detta är mitt första inlägg WOHOOOO!!!!


tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nilsson 





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0