Nyhet för korvälskare på språng

Tänk att du efter en slitsamdag på jobbet befinner dig i en ica maxi butik och måste storhandla, klockan börjar närma sig 20.00 och du är über-hungrig... vad är det första du gör då du efter dina (korv) inköp kommer ut ur butiken?

1. Sätter dig i bilen och åker hem, tar en pizza på vägen och somnar framför simpsons.

2. Sätter dig i bilen och åker hem, ställer dig och steker korv och somnar framför simpsons.

eller

3. Direkt när du kommer utan för dörrarna drar du fram en sån här:

Tvärflöjt? tänker ni..... Korvfodral kanske?..... nej nej nej säger jag.
Du monterar snabbt ihop denna underliga tingest och vips så kan du äta middag direkt på ica-parkeringen (förutatt att det går att elda).

Sätt dig och njut av dina inhandlade skatter... åk sedan hem mätt och somna framför simpsons.
(fungerar säkert på picnic också)

finns på http://www.coolstuff.se/Grilliput och kostar 349 pix!

/Pjjt

När kimmy dansar på bordet är pjjt borta

Ja visst kära vänner... nu är det snart dags för mig att resa till våra grannar i öst. Dels för att träffa kusinerna, dels för att dricka öl, men mest för att hämta hem mängder och åter mängder av finska korvar...

Man skulle kunna se mig som en svensk diplomat på uppdrag av korvtisdag att utforska den finska matkulturen (som vi alla vet består till 90% av korv och 10% karelska piroger). Jag lovar att ta mitt uppdrag på största allvar och skeppa över många intresanta korvsorter. På Lördag bär det av!
Här kommer några smakprov.


Nu har jag bara bilder på ostkorv... men det är ju den som är bäst.

/Pjjt

När Pjjt är borta dansar Kimmy på bordet

Det skulle bli en tom och meningslös helg. Patrik ska till fosterlandet och äta fin korv direkt från slakteriet.
Då fick jag en inbjudan som är så fantastisk att man inte vet vad man ska ta vägen.De blir PARTY PARTY. skit i de finska korvarna och stanna och festa med oss.

//Kimmy

Månlandning

Ni har säkert alla hört talas om att de misstänks att månlandningen med Armstrong och grabbarna aldrig har hänt. Kan vara sant kan vara falskt. Ni har säkert och sett och hört om flagresningen i kriget på Iwo Jima. Som även har blivit hollywood film och många patriotiska målningar som porträterats av amerikanska konstäner. I det fallet har det inte blivit lika känta att detta va falsk marknadsföring för armén. Jag har nämligen kommit över den sanna bilden av den så kallade resningen.Här har vi bild bevis på vad som verkligen hände under detta krig. armén skämdes för att de gjort fel på en beställning på proviant till sina mannar där de gjorde en enorm jätte korv på 1300kg istället för 2600 korvar på 500gram.

Men frågan är varför de skydar detta matriell från almänheten när de har begåtts storverk?!

//Kimmy

Kvällens fantastiska

Jag står utanför dörren till min egen lägenhet full av förväntningar med Patrik dreglandes snett bakom. Öppnar dörren och möts av ett stort leende, en 1940tals hälsning och en pikant doft av korv.  Direkt efter jag har kommit in står jag inför ett fanastikt berg av korv.Där står han och plckar ihop dessa härligheter. Som ni ser så var de ingen överdrift med berg av korv. När vi satt oss till rätta ner i soffan med ett bakrundsljud från datorn med How i meet your mother så tittar alla upp ser varandra djupt in i ögonen och ler.

- Nu ska de ätas! *ropas ut*

Alla börjar äta som tokar och de nästan flyger korvar över bordet. Efter 15-20 minuter börjar vi räkna av hur många korvar var och en har ätit. utav de 24 korvar som serverades. måste bara lägga till att denna blandning av korvar var 6 ostkorv, 6 rödpölse, 10 hotdogs och 2 chorizo plus tillbehör bestående av räksallad, gurkmajonäs, bostongurka, 2 sorters senap (slots och jhonnys) och självfallet ketchup.


 Så kommer vi fram till att vi två stora korvlovers Patrik och jag har tryckt i oss exakt lika mycket 2 st ostkorvar, 2 st hot dog, 1 st chorizo och 1 st rödpölse. Johan kom på Andraplats med 1st ostkorv, 1 rödpölse och 2st hotdogs. Sist och minst åt Anders som vanligt 3 st röda små stackare.

De få korvar som blev över funderar vi på att lägga in på Ebay eller kanske donera till myrornas vi har inte bestämt oss men någon nytta ska de komma till.

Men summa kardemumma: Mycket korv god korv med retro-tema... för vad är inte mer retro än varmkorv.

Tack Johan för en fantastik kväll där drömmar har gått i upfyllelse.
//Korv-Kimmy
 

Inte lång tid kvar..

Nu e de nära.
Om exakt 51 min kommer vi befinna oss hos korv Guden Johan, aka Bosse bauta korv.

Så här blir det förmodligen:

Jag springer upp för trapporna och kör en dubbel knackning. Därefter öppnar jag dörren och möts av en doft värd att egentligen butelljera och tappa på flaska. Korv-doften. Jag tar av mej skorna och lägger jackan på tvättstället i hallen.
Kanske nu till min förvåning kimmy öppnar toa dörren till höger och jag möts av en annan doft. Bajskorvs-doften.

Hoppas inte det händer. Den ligger ofta länge kvar i luften och kan mycke väl förstöra hela vår korv middag.

Sen går jag in, lägger mej ner i soffan och ser nilsson pyssla med sin korv. Bredvid mej sitter patrik och kimmy och tar sej på magen och pratar om den fest som kommer utspela sej i våra munnar när vi får stoppa Nilssons fantastiska korv i munn..oj. Aja..

Festen är ett faktum.

Nu e de bara 38 min kvar och jag ska byta om till ett par mer löst sittande brallor, för det kommer förmodligen töjas en del, för jag vet att när Bosse står för Korv-tisdag, är det svårt att få nog.

Mvh Korv-Anders.

Mer trädgårds grillning

Hej alla 3 läsare!

Tänkte bara att nu när våren närmar sig och trädgårds röjningen står runt hörnet. så har vi fått ett mycket fint inskick från en person som önskar vara anonym. Han hade tagit vårat tips på hur man använder trädgådr redskap på bästa sätt.Och se viljet reultat alla blev mätta och glada på samma gång ingen behövde stå och dregla vid grillen på att få ta sig en wurre.

Tack för kortet och hoppas resultatet blev bra och gott (gott vet vi att de blev)

//Kimmy

Pepp och korvmössebygge...

Nu är det snart dags... om bara några timmar sitter vi på Angelicagränd och trycker i oss korv i mängder.

Jag fick via SMS order om att ta med mig korvmössa ballonger samt visselpipa, har inga ballonger eller visselpipa men en korvmössa har jag precis byggt.... den är såå fin (jo jag har faktiskt mycket att göra på jobbet idag... det gick fort att göra mössan). Bilder lär väl komma upp under kvällen.

/Pjjt

Konsten att leka med maten...

Det ses ofta som något dåligt att leka med maten... vi har blivit indoktrinerade sedan barnsben att inte leka med det vi ska äta....

Men i eftersvallet av hela cirkusen med konstfack vill jag slå ett slag för att börja med detta igen!
kan en elev spela psyksjuk eller vandalisera en tunnelbanevagn och sedan kalla detta för konst så anser jag att konst har blivit ett såpass luddigt begrepp att vi kan komma undan med att kalla det vi skapar när vi leker med maten för konst det med.

Se bara på dessa kreationer... de måste ju vara stora konstnärer som ligger bakom dessa.
  

Det bästa med denna typen av konst är att den är sin egen belöning. När man byggt något fint som man är stolt över och har beundrat sin skapelse (tillochmed förevigat på bild kanske) så får man äta upp den...

Härmed eferlyser vi (bland alla våra tre läsare) egna fina kreationer.
Skapa något fint, fota din skapelse och maila bilden till patrik@najs.nu 
ät sedan upp din skapelse i godan ro.
Vi på korvtisdag lovar att bygga fina saker vi med.
ni har till den 15 april att maila in bilder på det ni byggt. vem vet, kanske finns det något att vinna på detta? (ingen som vet)

Låt fantasin flöda!
/Pjjt

småföresnat korv inlägg

Tiden är 18:00 den 17onde och vi står utanför Anders dörr fulla av förväntningar. Pratet går om Anders ska sänka den topphöga nivån som vi haft den senaste månaden eller om han ska ligga kvar på samma nivå eller göra ett försök att lyfta de hela ytterligare (även fast de verkar omöjligt). När vi blir insläppta möts vi av en finurlig blick. Han har inte siktat mot stjärnorna, utan karln har gått på retro känsla. En klassiker blir serverad, en klassiker som inte går att misslyckas med.se och häpna KORVBURGARE. Det han har gjort lite unikt är det anders kaske är som bäst på; accecoarer. Till denna vackra kreation serveras potatismos sallad gurka tomat rödlök två sorters korv enementalerost dressing och cola. det var bara att välja och vraka, bygga ihop de mest häpnandsveckande burgarna.

Gör som Pjjt laddar upp resten av bilderna:Tack Anders för att you going retro är detta ännu en trend vi ser de närmast veckorna?!

//Kimmy
 

Ännu ett försenat middagsinlägg...

Datumet är den 10:e mars. platsen är Kimmy och Johans (eller Johans och kimmys om man så vill) lägenhet.

Det är ett helnytt och innovativt recept som står inför oss. Det är idag Kimmys tur at förgylla tisdagskvällen med dofterna och smaken av denna gudagåva till människan som heter korv.


Just nu ser det inte så aptitligt ut men likt en knopp om våren så slår denna skapelse snart ut i full blom. och nej det är inte ägg ovanpå, det är mozzarella.

Jo mina vänner så här ser dessa skapelser ut när de kommer ur ugnen:
Som synes så har korvkokongerna slagit ut till... KORVKRONOR! (för att de ser ut som kungakronor)
de små smala som också syns på bilden är bonuskorv (pepperoni).
Till denna anrättning serverades ett bacon och falukorvsspäckat potatismos som även ostgratinerades samt en senapssås med dijonkaraktär.
Det hela åtnjöts under extrem tystnad, som brukligt på korvtisdagar... det gäller att koncentrera sig på maten och inte förstöra upplevelsen med en massa prat. Bifogar två bilder på hur det såg ut i helhet samt upplagt på tallrik:

 


Det var en ätfest utan dess like när vi gick lös på detta... synd bara att två utav oss inte vet hur en riktig korvälskare äter (Johan, Anders) och blev mätta på en halv portion.... men men. det var i sin helhet en mycket mycket lyckad kväll. När alla satt och jäste i soffan efter skrovmålet så la sig välbefinnandet som en tjock filt över rummet och det blev fred i världen, man hittade bot mot AIDS, alla svältande i världen blev mätta och Tibet blev befriat... (inte riktigt så, men det kändes bra iaf.)

/Pjjt

Metro hänger på trenden.

Efter ett antal artiklar i Dagens Nyheter om detta bejublade ämne så har även metro hängt på korvskriverierna.
Denna artikel går att finna på sidan 2 i dagens (20/3) metro.


Skönt att räddningen är just falukorv och inte en förstärkning av kronan t.ex. Tyvärr så ligger falukorven bara på en andraplats över mat som säljer bättre i dessa bråda tider. Bäst säljer bacon som har ökat med 50% medans falukorven bara ökat med 22%... Men 22% är inte fy skam det heller.

Men det är en liten detalj med denna artikel som gör mig lite konfunderad och ledsen, nämligen detta:


Jag skulle vilja tro att vi även äter korv i bra tider.
som exempel: "bara för att det är lågkonjuktur så äter vi korv, men jag skulle aldrig röra det annars. Näe... tacka vet jag oxfile"

Jag säger: Oxfile schmoxfile... Alla äter korv i alla tider (förutom veganer då). Så sluta skämmas svenska folket och gå ut ur era stugor och vifta stolt med korven (kan tolkas som det vill beroende på fantasi och läggning), ty den är räddningen ur lågkonjukturen!
Och när det blir högkonjuktur finns det mer pengar till korv. win win situation.

Alla blir glada av korv!
/Pjjt

(B)låg(g)konjuktur

Lite glest med inlägg nu på senaste...
Tyder detta på att vi tröttnat? NEJ
Har vi plötsligt fått annat att göra i våra liv än att skriva fyra-fem inlägg om dagen? JA

Men förtvivla icke, ni tre som läser bloggen förutom oss i korvtisdags-gruppen. Vi får nog snart mindre att göra på dagarna och då fylls bloggen återigen med bilder och roliga inlägg.

T.ex

Det är såhär vi ser ut när vi spelar Guitar hero WT med vårat band "Sausage Tuesday"

Så hav förtröstan alla (tre) fans. Snart är vi up to date igen.

/Pjjt

Ang. försenade korvtisdagsmiddagsinlägg.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att förra veckans, i likhet med förrförra veckans inlägg blir en vecka försenat. Jag var själv på kimmy och kallade honom slö och nu sitter jag i samma sits själv.

Så kimmy: Förlåt mig, jag är också slö. eller så hade du mycket att göra förra veckan i likhet med mig.
Ödmjuka hälsningar korv- pjjt

Nu behövs en bild på korv.


Faluman!

senaste nytt

Nyss var vi i alby. Det var ganska blött ute. Men det gjorde inte så mycke.

JAG HADE KORV MED MEJ!!!!!!

Den grillade vi. Sen stoppade vi den i munnen. Den hade inte färg av en korv.


Den var svart som natten och hade grillats för länge på min pinne.

Korven var såklart god ändå.


There was a party in my mouth, and all the hotdogs was invited.


sinsereal cereals ..kellogs yours..whatever.. / korv-anders


ingen korv :(

Hej.

Idag är en inte så bra dag för en korv älsakre.
Jag har inte fått korv.
Nu tror ni säkert att jag är en tjej, för ja skrev de där, men så e de inte.

Alla korv älskare behöver sin dagliga injektion av korv.
Nu menar jag inte att vi springer runt och stoppar korvar i våra rumpor.
Äta korv menar jag.
Helst inte från nåns rumpa.

Dags att tok springa till konsum å köpa korv.
Hej då.

Korv Clas.

Ennu en tvetydig tillverkare

Jag låter bilden tala för sig själv. Men ni måste erkänna att man kanske ska sysla med något annat när man..... ja ni ser själva
///Kimmy

Finnanskrisen

Jag vet att Patrik har varit inne på samma spår som jag är nu. Vi vet ju alla att bli industrin inte mår så bra. och att alternativa lösningar försöker komma fram. Nu tackvara alla veganer och vegiterianer har vi en stor överproduktion på kött som vi måste återvinna och skapa nya användnings områden för. Här har jag fått fram en prototyp från Harley Davidsons senaste Wurst cykle.hahahhahahhahah HAHAHAH hahhaha HAHAHAH hahhaah jag dör av skratt. hahahha

Nu hör jag över min axel att det är det äckligaste hon sett. (Dåligt Jossan)

//Kimmy

Försenat grattis

Som alla vet så har en av oss korvälskare fyllt stabila 25 år. Jag pratar självklart om kanske den störrsta korvälskaren av oss alla den store ståtligt vackra starka och kloka Patrik (Pjjt) Han har genom åren utvecklat och påfrestat smaklökarna så till den mildagrad att han idag bara behöver en kvadrat mm av vilken sorts korv som helst så vet han direkt vad det är för sort. Han har beprövat de mest unika och udda sätten att tillreda diverse korvar på. Så jag buggar och bockar tackar och niger. Hoppas att vi någon dag får fira dig på detta underbara ställe.Korvland där drömmar går i uppfyllelse.

Grattis igen Patrik

//Kimmy

och åter japaner

Måste bara lägga upp dessa också.


Här ser vi portalen där all importerad korv kommer in i Japan
Och denna talar nog för sig själv.... vem vill inte börja dagen med en morning wiener i munnen?


HA HA Obetalbart!
/Pjjt

Japaner, japaner!

Kul det här med japaner/kineser som översätter till engelska.
Detta brukar i huvudsak synas i TV-spel och reklamblad men nu har jag hittat ett undantag.Är den gjord för homosexuella, av homosexuella eller på homosexuella?
Vem vet. rolig är den iaf.


Gå in på http://www.engrish.com för fler sköna bilder.

/Pjjt

Försenad korvtisdag resumé

Datumet är första veckan i mars , platsen är snett ovanför
time i tyresö centrum mittemot pizzeria hörnet.
Ni vet alla vems lägenhet ja pratar om. Allas vår korvvän
Patrik. Dagen till ära har han tagit ledigt från jobbet för att laga
en måltid värd en nobelmiddag. (med ledig från jobbet menar jag att
han bröt foten i lördags under ett födelsedags firande som heter duga).
Ja orkar inte resumera den dagen här då den här sidan handlar om korv! Den lördagen kan återges vid påtryckning från folket.

Tillbaka till korvätningen.Patrik bjöd en fantastisk rostad potatis med 
div smakrika korvar och som snöret runt korven gratinerad whiskey cheddar ost modell överdrivet . Vid ankomst bjöds på en korvdoft som fick grannarna på våning 1 att ringa ambulans då deras blodtryck sköt i höjden. ( patrik bor på sjundevåning med en snitt ålder i huset på 103). Middagen avnjöts utan komplikationer och alla var mätta och belåtna.
Mest Kimmy då han gjorde sitt berömda partytrick att puta ut med magen för att visa hur mätt han var. Bra jobbat av samtliga. Under
middagen visades ett avsnitt av family guy. Mer tittande på tv under matintag medför ett bättre ät tempo då vi slipper prata med varandra och fokuserar på mat och tv, mat och tv ligger juh top 5 på samtliga mäns listor eller hur ?

Nåväl till efterrätt blev det en rejäl skopa kaffe. Ytspänning för Patrik och Kimmy och halvkopp för Anders och Jag.Nu sitter vi här förväntas
då det vankas korv ala kimmy. Vi alla är väldigt förväntasfulla och hoppat över lunchen för att orka med hetsätningen som kommer infinna sig.

På återseende. (ja detta är mitt första inlägg WOHOOOO!!!!


tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nilsson 

 

Trädgårdsredskap...

Snart är våren i faggorna och alla villaägare ska ut och fixa i trädgården...
Det ska planteras nya blommor och klippas gräs, gallras äppelträd och tvätta fönster. Skrubba altanen och dra fram grillen...
Men enda rätta användningsområdet för diverse trädgårdsredskap måste ju vara att göra något man gillar istället för något man måste.....
Alla gillar korv (nästan) och då föreslår jag att man använder sin räfsa till bättre saker än att räfsa löv.


Tips på fler trädgårdsredskap man kan använda till korv tas tacksamt emot.
skriv i kommetars-fältet.

/Pjjt

Stackars willbur

ja jag döpte korvgrisen till Willbur. de är inte lätt att vara hälften korv och hälften gris. Det är många som vill åt de goda. Och han blir ju inte så¨snabb utan ben.
mm mmm MMM mmm Willbur

//Kimmy

Genmanipulation

Nu har forskarna kommit halvvägs till färdigfödd mat.

Vilken mat har dom koncentrarat sig på tror ni?!

Vi i korvtisdagsklubben har blivit prevaligerade ennu en gång och få se denna skapelse som vi nu delar med oss av till er kära läsare.Hälfenten gris hälften korv.

Snart är de bara korv. tänk er själva att kunna bli korv uppfödare korsa bratwurst med choritzo eller en falukorv med en pepperoni. jag menar vem skulle inte vilja ha en pepperonikorv stor som en falukorv.

ja ja här har ni iaf sett hur forskningen går fram.

//Kimmy

Nytt MMO RPG Från blizzard...

Efter succén med World of warcraft och båda tilläggen annonserar blizzard nu ut  det tredje tillägget till sitt populära MMO.

Tillägget ska utspela sig i ett land mycket likt Tyskland och kringliggande länder såsom tjeckien och österrike.
Kulturen i dessa länder kommer också återspeglas mycket trovärdigt, och man kan nu avancera ända upp till level 90.

2 nya raser kommer göras tillgängliga och nya yrken dessutom, bland dessa finns t.ex. "wurst-stopper" och "wurst-handler"
Raserna som kommer är "Tyroler" och "Deutche-Tjockis"

Vi på korvtisdag har genom våra källor lyckats få tag på en exklusiv och fortfarande hemlig konceptbild på hur spelet kommer att se ut.


Tillägget beräknas släppas 2:a kvartalet 2010.

/Pjjt


ORkar man in tälja pinnen så...

Tjenare! Jag vill börjar med att be om ursäkt till alla våra läsare och Pjjt. Jag har fortfarande itne lagt in bilder och text från våran förra tisdag då de bjöds på en riktigt härlig pyttipanna. jag kommer med bilderna senare ikväll. då jag sitter vi min dator inte här på jobbet.

Men som tröst så har jag hittat ett redskap alla korvgrillare bör ha. för den är både rolig och smart.Dock ser ju inte korven ut att blivit så bra. Men de vet vi alla beror på ett rocki misstake att man har på tok för hög värme när man tillreder GUDS mat .... korven.

Gjorde för övrigt en reflektion igår när jag va och handlade på ica maxi inför dagen i ära. Jag gick förbi konditoridisken och så damsugare eller chockladcigarrer eller vad man nu vill kalla dem. Fick höra för ett tag sen att allt som blir över på ett bageri mals ner och kryddas sen blir de fyllningen till "damsugaren" Det betyder med andra ord att man kan köpa en form av korv även hos bagaren.

//Kimmy

Måndag...

Ok. Måndag igen... efer idag är det fyra långa arbetsdagar kvar till den underbara helgen.
Tur då för er att ni inte jobbar, utan sitter och läser vår blogg istället. Då går tiden nämligen lite fortare på jobbet.

Här är en upplyftande bild denna gråa måndag.


Korv i byxor eller välhängd joddlare? bestäm själv.
/Pjjt

Beskyddaren...

Vem ringer man när batman, stålmannen och spindelmannen är upptagna med annat eller ligger och sover?
Vem hör skriken från folket som kokat korven för länge och som nu spruckit?
Vem spejar på de som fuskar när de steker korv och har på högsta värme och snabbsteker i 10min max?
Vem rycker ut när du på korvtisdag en timme innan gästerna kommer står utan korv?(vilket du iofs aldrig gör... och om det händer så är det jävligt dålig planering)
Vem hör skriken fån alla hungriga och korvsugna barn som motvilligt släpas runt på IKEA med tomma löften från föräldrarna om korv?


HOTDOG MAN!!!!

/Pjjt


Också en alfakorv....

Fast inte i den benämningen som i serien här nedan...
Måste ta ett studiebesök till den restaurangen som severar denna korv. Inte bara för att äta men även för att se stekpannan detta monster föddes i.

Är det inte vackert såsäg?

/Pjjt

Också lite äckligt... men mer roligt

Jo jag är medveten om att denna blogg handlar om korv och främst då korv man kan förtära. men denna korv är speciell så för en gångs skull får jag lov att ta detta till en 3 årings nivå (eller 24 åring om man vill).

Det finns en korv som är överlägsen alla andra. läs bara själv.


ALFAKORVEN!!!! syns lite dåligt här men gå till hemsidan och kolla in seriestrip nr 80.

Finns till och med merchendise med motivet. Vem vill inte ha en sånhär kaffemugg?


Serien och prylar från den finns på: http://www.hokus-pokus.se

ALFAKORVEN!
/Pjjt

Lite äckligt

Jag har inte bestämt mig för om de är gott eller äckligt och jag vet inte hur tillverkaren resonerade när han valde den här bilden på ennu en konserverad korv.


Kanske vårat största fan i P3 känner till denna korv? Påminner ju lite om honom på bilden dock har han fel hårfärg.
Hoppas du inte tar illa upp Henrik du vet attt vi gillar dig.

//Kimmy

Bästa DVD:n någonsin... iaf namnet


Bilden talar för sig själv.... härligt härligt.
/Pjjt

Counter attack.

Ha ha... måste ju också bjuda på något mycket tveksamt avändande av korv nu när kimmy gjort så (även om den bliden han la upp nästan ser ut att smaka gott)...
 Detta är jag dock ytterst tveksam till om det kan funka... kanske för att det ligger i en konserv men ändå.
Saknar förresten tisdagsmiddag inlägg här.... (kimmy, det var du som fotade och därmed lägger upp.)
Sådeså... puss puss

Förväntningar

Här sitter jag på jobbet och har precis pratat med Pjjt.
Han målar upp en bild av perfektionism under sina förberedelser inför korvkvällen. HAn berättade hur han fått halta ner till Ica för att få tag på sina dyrgripar(pjjt lyckades stuka till foten duktigt under lördagen bravader).

Men jag vet inte om jag blir så glad om han tagit receptet jag hittade på internet med en kompeterande bild.


Men vem vet jag är itne den som är den kan ju bli en kanonhitt.

//Förväntanfulla Kimmy

RSS 2.0