Special inlägg för vår nya tatuerade rekrytering.

Hej ALLA läsare.

Här kommer jag med lite förslag på vad "5 tjockkorvar med räksalad tack" ska tatuera här näst (då han har börjat på sin nya "sleev")Smakfull komponering som börjar på Axeln precis som på bilden.Något som förgyller överarmen. Kan bara inte slå fel.Sen har vi den här superfina bilden. 5 tjockkorvar med räksalad tack den kan inte bli bättre.

Sen sist men inte minst så har jag en specialare bara för att jag vet att 5 tjockkorvar med räksalad tack har en fetisch för BACON
Det va lite förslag. Jag hoppas att han tar detta till sig, och förverkligar MINA drömmar om den prefekt målade kroppen.

Tack o hej
Korv-Kimmy

Förbättra arbetsmiljön

Hej.

För alla chefer och egenföretagare, så har jag ett tips.

Inte nog med att ni ger ett seriöst intryck på kunder, högre chefer, anställda och konkurrenter. Så får ni en billig och god lunch. Jag illustrerar detta med en bild.Den geniala korvspadskokaren. Finns att beställa på Korvtisdag för endast 999:- + moms och just nu får du med ett paket Denniskorv. Ja du hörde rätt. För endast 999:- + moms för du denna korvspadskokare och ett HELT paket Dennis korv.

//Korv-Kimmy

Inget om korv. men något annat.

Hittade en artikel som sätter ännu en spik i kistan för mitt komplicerade förhållande till kommunen/staden säffle.
Allvarligt...
http://nwt.se/saffle/article747014.ece

"publiken sjöng med i låtarna" klart som fan då det är det enda de lyssnat på sen 94.

Vad är det här? Jag håller i skrivande stund på att krypa ur skinnet av pinsamhet.
Lägg även märke till damen på en av de mindre bilderna längre ner i artikeln, världens finaste frisyr och sundaste livsstil i allmänhet.
Jag vet att vi inte heller har en så sund livsstil men vi klipper oss för fan snyggare än så.
/Pjjt


RSS 2.0