Ännu ett försenat middagsinlägg...

Datumet är den 10:e mars. platsen är Kimmy och Johans (eller Johans och kimmys om man så vill) lägenhet.

Det är ett helnytt och innovativt recept som står inför oss. Det är idag Kimmys tur at förgylla tisdagskvällen med dofterna och smaken av denna gudagåva till människan som heter korv.


Just nu ser det inte så aptitligt ut men likt en knopp om våren så slår denna skapelse snart ut i full blom. och nej det är inte ägg ovanpå, det är mozzarella.

Jo mina vänner så här ser dessa skapelser ut när de kommer ur ugnen:
Som synes så har korvkokongerna slagit ut till... KORVKRONOR! (för att de ser ut som kungakronor)
de små smala som också syns på bilden är bonuskorv (pepperoni).
Till denna anrättning serverades ett bacon och falukorvsspäckat potatismos som även ostgratinerades samt en senapssås med dijonkaraktär.
Det hela åtnjöts under extrem tystnad, som brukligt på korvtisdagar... det gäller att koncentrera sig på maten och inte förstöra upplevelsen med en massa prat. Bifogar två bilder på hur det såg ut i helhet samt upplagt på tallrik:

 


Det var en ätfest utan dess like när vi gick lös på detta... synd bara att två utav oss inte vet hur en riktig korvälskare äter (Johan, Anders) och blev mätta på en halv portion.... men men. det var i sin helhet en mycket mycket lyckad kväll. När alla satt och jäste i soffan efter skrovmålet så la sig välbefinnandet som en tjock filt över rummet och det blev fred i världen, man hittade bot mot AIDS, alla svältande i världen blev mätta och Tibet blev befriat... (inte riktigt så, men det kändes bra iaf.)

/Pjjt

Kommentarer
Postat av: Jimmie

Det börjar lukta kokboksdags!!!!!!

2009-03-22 @ 12:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0