Sammanfattning av senaste månaden. Eller: det vi inte skrivit om

Då ska vi se... Vad har vi förtärt den senaste månaden men inte skrivit om? Ni alla två läsare förtjänar att veta, och så vill vi inte framstå som några som mörklägger saker.

Vi kan börja med Nilssons nya variant av allas favorit, korvburgaren... fast nu med varmkorv. Lite rullig och något svåräten men ack så god. (16/3)


Jag vet att bilden är felvänd och det kommer fler... men vrid lite på huvudet bara så ser ni lite bättre. Måste sluta fota i MMS- Läge.

Vi fortsätter raskt med en premiär för korvtisdag. Datumet är 23/3 och Jesper är värd för tillställningen.
Grytorna bubblar bokstavligen hela kvällen när han brassar på med korvfondue samt ostfondue.
Mycket bra kombination måste sägas.
Korvarna som användes var bland andra Falukorv, kabanoss och prinskorv... det fanns ytterligare en sort men den har flytt mitt minne.
Till ostfonduen bjöds det på baguette. och i grytan puttrade en blandning av boxholmsost och vitt vin.
Mycket bra, men man luktade lite friterat när kvällen var till ända tack vare oljan i korvgrytan.



Veckan efter detta skulle vår vän Kimmy hållt i festligeterna men jobbade sent och bat oss andra möta upp på Vegabaren för att intaga en vegamacka eller annat valfritt alternativ... men helst vegamacka.
Och jag kan säga att den slank ner väldigt fint även denna gång.
Det blev en lite senare korvtisdag än vanligt men det är trevligt det med som omväxling.
Tyvärr blev det inga bilder från vega det här besöket men den ser ut som vanligt.


Vilket leder oss fram till günters-besöket förra veckan som Kimmy så färgstarkt beskrev i sitt inlägg...
Men jag kan ju bjuda på en bild på en överbelamrad kabanoss.

Korven är det lilla mörka som gömmer sig under senapen och surkålen.

Hoppas detta ska knyta ihop alla trådar kring vad vi har haft för oss nu på senaste.
/Pjjt


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0