En kväll av uppfyllda förväntningar

Tisdagkvällen utspelade sig hos det som inte så länge till är Kimmy och Nilssons lägenhet. Denna kväll var vi dessutom bara tre tappra deltagare då Jesper hade fått förhinder i sista stund.

Som Kimmy så fint beskrev på bloggen igår så blev det minsann tvårätters, först en surdegs-bruchetta med ost och chorizosallad på. Till detta serverades den för ändamålet mycket passande drycken påskmust.
Till varmrätt blev det sedan IKEA korv. Det är mycket bra att ha en vän som jobbar så nära det stora korvvaruhuset som även säljer lite möbler.
Dessa mycket delikata korvar garnerades genast med Sika-senap, räksallad och rostad lök... Inte för att det hade behövts, men lyx ska vara lyx.
Den sommrigare rätten som utlovats får vänta ett tag tills Jesper behagar vara med och äta.

Efter denna delikata tvårättersmåltid så avslutade vi som man bör, med kaffe och femkronors IKEA-choklad.
Under hela tillställningen rullade även den förvånansvärt bra serien "Spartacus, blood and sand" på datorn. Tyvärr var ingen utav oss tillräckligt snabb på att ta bilder så ni får fantisera om hur gott det såg ut.
---------------------------------------------------------------------

Måste för övrigt pitcha för ett program på SVT-barnkanalen som börjar ikväll klockan 19.15.
Det heter Gabba Gabba och är ett humorprogram av och med bla Jesper Rönndahl, Kringlan Svensson och Anna Blomberg. Ikväll skulle det tydligen handla om Enorma mängder korv.


/Pjjt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0