Då startar vi den skit!!!!

Efter åtskilliga korvtisdagar utan vare sig inlägg eller bilder så har vi äntligen fått arslet ur vagnen och skriver härmed vårt första inlägg.

Korvtisdag hos anders idag, första gången han hostar (och nej inte hosta som rethosta, utan hosta som "är värd för") denna ljuspunkt i mörkret som kallas vardag. Och han gjorde det med bravur... stjärna i boken anders, detta vägde mer än upp för ditt gula kort du olyckligtvis drog på dig förra veckan.
Vi satt hemma hos Kimmy och Johan innan och peppade och kollade på tv, stilla funderande på vad det var för kulinariska sensationer som skulle uppenbara sig i Anders kök. Och när vi klev över tröskeln slogs man av den mest underbara doft en korventusiast kan tänka sig på en tisdag... det var doften av kryddiga korvar.
Knappt hade jackan åkt av innan vi blev serverade en dingande buffe bestående av pepperonikorv, kabanoss, bräckkorv, och salsagrillare; till deta serverades sen ytterst delikat rotfrukts rösti/panna, grönsallad, aioli (en riktig stämmningshöjare), Bearnaise och senap.

När man hade fyllt upp sig med dessa läckerheter så drogs ett ess fram ur rockärmen och Anders dundrade in med Semlor till kaffet, ett mycket bra initiativ.
Allt som allt var det en most candylicious afton i korvens tecken på denna heliga dag vi alla kommer att känna som korvtisdag. (även om denna tradition pågått ett tag nu)
Se bilder nedan.
/Pjjt

korv
korv
korv

Kommentarer
Postat av: Kimmy

Jag kunde inte beskriva känslan bättre änn dig Patrik. Det va ett kungligt mottagande med korven i centrum. Jag ser fram emot vidare skrivningar i denna fantasiska blogg. Där de pratas om att uppfulla drömmar och där försöket att höja bnp kvoten av korv förtäring av de svenska folket.



Kimmy

2009-02-18 @ 06:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0