Jesper glänser igen.

Man börjar känna lite ångest nu.... Jesper är både mycket piggare och mer ambitiös på korvfronten än någon av oss andra nuförtiden. Om det säger mer om oss än om Jesper ska jag låta vara osagt men så ligger det till.
Vi får helt enkelt ta och rycka upp oss... kanske har det blivit en dipp under årets mörka och tråkiga månader som hänger sig kvar hos oss.
Men men, lite sol och grönt en vecka så ska vi nog se att det ordnar upp sig.

När vi klev in genom dörren igår så stog Jesper och grillade i högsta hugg på baksidan, utrustad med dubbla grilltänger, cola och en laptop (då är det svårt att misslyckas).
Det doftade sommrigt redan då vi fått in en fot över tröskeln och efter ca femton minuter så var maten klar. Vad bjöds det då på?

Grillspett och majskolvar såklart.
Grillspett... kanske ni tänker, är inte riktig korv... Men när största delen av spetten är just korv så räknas det visst.

Det var även instucket nyttigheter såsom lök (både röd &gul), paprika och glazeat kött. Köttet hann inte bli riktigt klart på grillen men ett par minuter i stekpannan ordnade den saken.
Till dessa lyxspett serverades det en gourmet-potatissallad och grillade majskolvar. Det hela intogs framför Tv´n i vanlig ordning för att sedan snabbt avslutas. Anledningen: Kimmy hade fått en ny soffa som tvunget måste provsittas, så det blev kaffe och hockey VM i hans nya soffa.
Bra avslutning på en bra kväll.

/Pjjt

Kommentarer
Postat av: JeppeBoy

En grym dag med grymt sällskap! Synd att det blev mål precis efter jag var tvungen att lämna sällskapet för att( "under-tvång"). Men men, Sverige gjorde som vanligt, sög. Förlorade nästan till och med. helt sjukt hur Frankrike nästan vann över oss....Bättre lycka nästa gång!Ses på Torsdag??

2010-05-12 @ 16:39:37
Postat av: Marie

Äntligen har ni tagit er i kragen och börjat skriva igen.

Har saknat era utförliga och beskrivande berättelser.Fortsätt!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-06 @ 17:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0